Tienerkerk vanaf 9 jaar en ouder

==================================================================================================

Tienerdienst Hoogersmilde,
Vanaf 24 december 2017 is er maandelijks een Tienerdienst. Dit om de opgroeiende tiener een passende dienst te geven op hun niveau van denken en functioneren in de maatschappij. In de diensten gaan we in op vragen als waarom we bestaan en hoe wij Gods Woord kunnen vertalen naar het leven van het hier en nu.
De Tienerdienst geeft de mogelijkheid om Jezus Christus te leren kennen door middel van gebed, bijbelverhalen, opdrachten, groepsgesprekken en aanbidding.
In de bijbelverhalen leren de tieners over het leven van Jezus, het Evangelie, onze aarde en kunnen we ingaan op de vragen die bij hen leven in het Licht van de bijbel.
Daarnaast is de Tienerdienst toegankelijk voor vrienden of vriendinnen die nieuwsgierig zijn naar onze diensten en naar het leven van Jezus.
We zullen onze uiterste best doen om de kinderen een veilige plek te bieden waarin zij op een eigentijdse manier de Bijbel uitgelegd krijgen en waarbij ze hun verhaal kwijt kunnen. Een band krijgen met God door middel van eigentijdse aanbidding in verschillende vormen als muziek en gebed.
Onze tieners verdienen een plek, een eigentijdse plek. Ze zijn welkom!
De Tienerdienst is er voor tieners vanaf 9 jaar en loopt qua tijd synchroon met de volwassendiensten.
André