Onze gemeente is verdeeld in vier wijken, met een wijkteam, die de kerkenraadsleden ondersteunen bij hun werk.

Wilt u graag bezocht worden, schroom dan niet en bel of spreek 1 van de ouderlingen aan.

In verband met de privacywet kunnen wij de namen van het team niet openbaar laten zien.

Wijk 1 bestaat uit:

Bosweg, J. Brugginkweg, De Veldhuizen, Veldhuizenweg, Industrieweg, Leemdijk, Rijksweg 40 tot met Rijkweg 260

Wijk 2 bestaat uit:

Oranjekanaal, Oranje, Vaartweg vanaf de Wittewijk tot de Beilervaart, Roelfsemaweg, Albinoweg, Achter de Bargen,
De Polle, Venesluis.

Wijk 3  bestaat uit:

Cliffortstraat, Hertenkamp, Leeghwaterstraat, Lootenstaat, Marcelisstraat, Obbinkstaat, Persijnstraat, Schultestraat, Burg. Servatiusstraat, Serwoutersstraat, Kylstraat, Sportlaan, Hulzebostraat, Ulehakestraat.

Wijk 4 bestaat uit:

Ulehakestraat, Adr. Pauwstraat, Van Veenstraat, Beilervaart, en de gemeenteleden die buiten de gemeente wonen.